Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyona, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yanı sıra, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilleri Atilla Ataman ve Mehmet Karaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, daire başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.
 
USTAOĞLU: GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu organizasyonda yaptığı konuşmada, “Bu anlamlı gününüzü tebrik ediyorum. 19 Ekim ülkemizde Muhtarlar Günü olarak kutlanıyor. Bu yıl 5’inci yılı. Biz arzu ederdik ki, organizasyonu daha geniş bir katılımla gerçekleştirelim. Ancak bildiğiniz üzere pandemiden dolayı kısıtlı tutmak zorunda kaldık. Tekrar buraya gelen sizlerin ve tüm muhtarlarımızın günü kutluyorum” diye konuştu.
 
MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, muhtarlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Muhtarlar gününüzü yürekten kutluyorum. Bir süreden beri muhtarlarımız için özel bir gün tespit edildi. Bugünün belirlenmesi esasında Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği kıymetin bir göstergesidir. Ve bu günde Türkiye’de muhtarlar, muhtarların neler yaptığı, görevleri, sorumlulukları, sıkıntıları, problemleri bir anlamda biraz daha ön plana çıkmış oluyor. Elbette muhtarlarımız bizim mahallelerimizdeki gören gözlerimiz, işiten kulaklarımız, elimiz kolumuz. Bütün hizmetlerimizde mahallelerimizde muhtarlarımızla beraber çalışmaya özen gösteriyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, soruna en yakın olan çözüme de en yakındır. Soruna en yakın olan muhtarlarımız, bu sorunun çözümü noktasında da en doğru alternatifleri en doğru çözüm önerilerini ortaya koyacaklardır. Bu manada sizlerle istişare etmek ve var olan sorunlara çözüm getirme noktasında sizlerin fikirlerinizin alınması ayrı bir önem arz ediyor. Bizim de yönetim anlayışımız bunu gerektiriyor” şeklinde konuştu.
 
YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM
Başkan Zorluoğlu, “Bugün arzu ederdik ki, 704 muhtarımızla daha geniş bir ortamda birlikte olalım. Malum salgın sebebiyle daha kısıtlı bir öğle yemeği oldu. İnşallah bu salgın belası önümüzdeki yıl ortadan kalkarsa, buradan ilan ediyoruz, Trabzon’daki 704 muhtarımızla birlikte çok daha kapsamlı, çok daha güzel bir organizasyonda buluşmak istiyoruz. Ben bu vesile ile tekrar bu güzel gününüzü yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.


TARİH: 19.10.2020

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • BAŞKAN GENÇ: SUDA TASARRUF BİLİNCİNİ TOPLUMA YAYMALIYIZ
    22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, suyun önemine vurgu yaparak, "Yeni su kaynakları için çalışıyoruz ancak tasarruf da çok önemli. Tasarruf bilincini toplumun tamamına yaymak istiyoruz" dedi.   Trabzon Büyükşehir Belediyesi tar
  • BAŞKAN GENÇ: “DÜZKÖY’ÜN ATIK SORUNUNU İLERİ BİYOLOJİK ARITMA İLE KÖKTEN ÇÖZÜYORUZ”
    Düzköy’de yapımı süren Atıksu Şebeke Hattı ve İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ileri biyolojik arıtma sistemiyle ilçenin atık yönetimi sorununun kökten çözüleceğini vurguladı.   Trabzon Büyükşehir Belediye Başka
  • KAMUOYUNA DUYURU
    6360 sayılı On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükmünce TİSKİ Genel Müdürlüğünün kuruluşundan beri tüzel kişiliği kaldırılarak mahalleye dönüştürülen beldelerde içme ve kullanma suyu üc
  • AKÇAABAT’TA İÇME SUYU ALTYAPISI GÜÇLENİYOR
    Akçaabat ilçesi Söğütlü-Orta Mahalle İçme Suyu Şebeke ve Terfi Hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “3 ay içerisinde tamamlanacak proje ile birlikte Söğütlü ve Yıldızlı mahallelerinin üst kotları başta olmak üzere Akçaköy, Derecik, Fın
  • BÜYÜKŞEHİR’DEN 3 İLÇEYE ALTYAPI YATIRIMLARI
      Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, şehir genelinde başlattığı altyapı hamlesini Araklı, Sürmene ve Köprübaşı ilçelerinde de sürdürüyor. Başkan Genç, “Bütün ilçelerimizin altyapısını güçlendiriyoruz” dedi.   Trabzon Büyükşehir Bele