Trabzon Büyükşehir Belediyesinde görev yapan ve 2019 yılı içerisinde emekliye ayrılan 61 personel için ‘vefa’ yemeği düzenlendi. EYOF Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Genel Sekreter Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Yanık ve Süleyman Gün ile TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş katıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından emekli personele yönelik ilk kez bu tür bir organizasyon düzenlenirken, gecede zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Başkan Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak emekliye ayrılan tüm çalışanlar için aynı geleneği sürdüreceklerini söyledi.    
 
BERABER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, emekliye ayrılan 61 personel ve aileleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Genelde bu tür organizasyonlar için ‘veda’ yemeği deniliyor ama ben daha çok ‘vefa’ yemeği olarak değerlendiriyorum. Sizler çok uzun yıllar bu şehre hizmet ettiniz ve büyük bir bölümünüz de inşallah emekliliğinizi Trabzon’da geçireceksiniz. O bakımdan sizlere veda etmiyoruz. Çünkü bundan sonra da caddelerde, sokaklarda, iyi ve kötü günlerde sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 
PERSONEL MUTLU OLURSA İŞLER YOLUNDA GİDER
Çalışanların mensubu olmaktan gurur duyduğu bir belediye yapısı oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Zorluoğlu “Göreve başladığım günden itibaren tüm çalışanlarımızın memnuniyetinin artırılmasına yönelik çalışmalar başlattık. Memur personel için sosyal denge tazminatını yüzde yüz oranında hayata geçirdik. Yine bilhassa şirketlerde çalışan işçi personelimizi zam noktasında memnun edecek adımlar attık. Sözleşmeden doğan farklarını da geciktirmeden, şartlarımızı zorlayarak ödedik. Memnun kaldıklarını da geri dönüşlerinden anlıyoruz. Personelimiz mutlu olursa Belediyemiz ve bağlı kuruluşlarında işlerin yolunda gideceği inancına sahibiz” dedi.
 
ÇALIŞANLARIMA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM
Başkan Zorluoğlu, personelin daha rahat çalışacağı fiziki ortamları oluşturmaya özen gösterdiklerini de ifade ederek “TİSKİ yakında yeni binasında hizmet verecek. Yine Atapark’taki binamızın özellikle hava sirkülasyonu bakımından sıkıntılı olduğunu gördük. Yapacağımız tadilat projesi ile bu tür eksikleri en kısa sürede gidereceğiz. Ayrıca Atapark’taki binamızda bir yemekhane oluşturulması için de arkadaşlarımız bir çalışma yürütüyor. Büyükşehir Belediyemizin toplam 3 bin 100 personeli var. Hepsine sonuna kadar güveniyorum ve bu arkadaşlarımızla önümüzdeki süreçte çok kaliteli hizmetler yapacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
Gecenin sonunda emekli olan 61 personele tek tek teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, onlara hizmetleri anısına plaket takdim etti. Organizasyon, emekli personel ve Başkan Zorluoğlu’nun hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.


TARİH: 28.12.2019

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • ANA İSALE HATTINDA ARIZA GERÇEKLEŞTİ
    Trabzon İçme Suyu Ana İsale hattının Çukurçayır bölgesini besleyen kısmında bugün öğle saatlerinde arıza meydana geldi. TİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Arızanın gerçekleşmesinin hemen akabinde vanalar kapatılarak su akışı engellendi. Ancak ana isale hattının büyüklüğü ve su debisinin y&uu
  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.