Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon ihtiyaçlarına sırasıyla cevap vermeye devam ediyor. TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Ortahisar ilçesinin 7 ayrı mahallesine hizmet verecek olan ana taşıyıcı kollektör hattının yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Ortahisar İlçesi Ayvalı-Yeşilhisar-Yeşilova Mahalleleri Ek Kanalizasyon Projesi kapsamında 9 bin 690 metre ana taşıyıcı kolektör hattı inşa edilecek ve 205 muayene bacası ile 80 adet parsel bacası inşası gerçekleştirilecek. Ana taşıyıcı kolektör hattı inşaatının tamamlanmasının ardından ikinci etapta yapılacak proje ile Ayvalı, Yeşilhisar, Yeşilova mahalleleri ile Fatih Sultan, Gündoğdu, Doğançay ve Ağıllı mahallelerinin kanalizasyonları bu hatta bağlanacak.
 
 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ayvalı-Yeşilhisar-Yeşilova Mahalleleri Ek Kanalizasyon Projesi kapsamında 9 bin 690 metrelik ana taşıyıcı kolektör hattının inşasını 3 milyon TL bedelle gerçekleştireceklerini kaydetti. Yapım ihalesinin sonuçlandığını, yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak yapım çalışmalarına başlanılacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Aygören Vadisi’nde bulunan 7 ayrı mahallemize hizmet verecek olan bu önemli proje 2 yılda tamamlanacak olup ödenekleri TİSKİ Genel Müdürlüğü bütçesinde hazırdır. Bu tür kanalizasyon çalışmaları mahallelerimiz için ciddi önem taşımaktadır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


TARİH: 6.02.2019

DİĞER HABERLER

  • ANA İSALE HATTINDA ARIZA GERÇEKLEŞTİ
    Trabzon İçme Suyu Ana İsale hattının Çukurçayır bölgesini besleyen kısmında bugün öğle saatlerinde arıza meydana geldi. TİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Arızanın gerçekleşmesinin hemen akabinde vanalar kapatılarak su akışı engellendi. Ancak ana isale hattının büyüklüğü ve su debisinin y&uu
  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.