Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmek ve sorunları yerinde incelemek adına mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Konaklar ve Kanuni mahallelerini ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, esnafın ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ziyaretlerinde, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile ilgili daire başkanları hazır bulundu. Başkan Zorluoğlu, Konaklar Mahallesi Muhtarı Hayati Şahin ve Kanuni Mahallesi Muhtarı Sinan Millet’ten talep ve sorunlarla ilgili detaylı bilgi aldı.
 
EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, "Eksikleri yerinde inceledik. Tespit edilen sorunlar, en kısa sürede tamamlanmak üzere ilgili daire başkanlarımız tarafından not alındı. Konaklar ve Kanuni mahallelerimizde ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Bazı noktalarımızın bakıma ihtiyacı var. Yol genişletme çalışmalarımız olacak. Ulaşım ile ilgili muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan yoğun talep geldi. Bu konuda Ulaşım Dairesi Başkanlığımız bir planlama yapmaktadır. İki deremizde sorun var. Bu dereler için de ilgili kurumlarla görüşmelerimiz olacak” ifadelerini kullandı.
 
ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Zorluoğlu, vatandaşlar ve esnafla da bir araya gelerek sohbet etti. Esnaf ve vatandaşlar mahallelerini ziyaret ederek, sorunları yerinde inceleyen Zorluoğlu’na teşekkür ettiler.


TARİH: 9.11.2020

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • ANA İSALE HATTINDA ARIZA GERÇEKLEŞTİ
    Trabzon İçme Suyu Ana İsale hattının Çukurçayır bölgesini besleyen kısmında bugün öğle saatlerinde arıza meydana geldi. TİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Arızanın gerçekleşmesinin hemen akabinde vanalar kapatılarak su akışı engellendi. Ancak ana isale hattının büyüklüğü ve su debisinin y&uu
  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.